Motivatie is de helft van het werk.
 


Privéles, bijles en examentrainingen op maat.
In 2013 heb ik EduClass opgericht om privéles en examentraining aan te bieden voor mensen die zich niet prettig voelen in groepslessen of liever buiten de school om, hulp willen hebben.
Daarnaast heeft niet iedereen hetzelfde budget en worden dingen als bijles en ondersteuning voor leerlingen steeds duurder.
Mijn doel is om dit aan te bieden zodat iedereen, ook mensen met een kleiner budget, extra lessen kan volgen en zo de schoolprestaties kan verbeteren.

 

Voor iedereen is het traject wat we opstellen verschillend. Het is dus echt maatwerk wat gericht is op individuele situaties.


Voor alle vakken geldt dat de lessen zowel online als bij mij thuis in Zwaag kunnen plaatsvinden. De lessen zijn beschikbaar voor iedereen in de omgeving van Hoorn of verder weg omdat ik ook online les geef.Ik ben er trots op dat ik, nadat leerlingen bij mij lessen hebben gevolgd, op een later moment ook vaak jongere broers of zussen mag begeleiden.

U kunt bij EduClass terecht voor de volgende vakken:
Nederlands (t/m HAVO eindexamen niveau)
Engels (t/m HBO niveau)
Frans (t/m HAVO eindexamen niveau)
Wiskunde A (t/m HAVO eindexamen niveau)
Natuurkunde (t/m MAVO eindexamen niveau)
Economie (t/m HAVO eindexamen niveau)
Aardrijkskunde (t/m HAVO eindexamen niveau)
Biologie (t/m HAVO eindexamen niveau)

Economie en Frans worden aangeboden (zowel online als bij haar thuis) door een collega van mij in Hem.

 


Bovendien ben ik momenteel bezig met het opzetten van een vorm van huiswerkbegeleiding waarbij in een kleinschalige opzet, leerlingen ondersteuning kunnen krijgen bij het maken van huiswerk en wanneer nodig ook extra uitleg voor diverse vakken.


Voor vragen over de mogelijkheden kunt u altijd contact opnemen.

Telefonisch of whatsapp: 06-26964352
E-mail: info@educlass.nl
Via het contact formulier

EduClass
Margreet Bussen
Inlaagdijk 46
1689 WC Zwaag