Schooljaar 2018/2019 gaat van start met allerlei aanbiedingen!

Speciaal voor klanten uit de Bangert Oosterpolder: Als je een 10 lessen kaart koopt krijg je een gratis les van 1 uur ter waarde van €25,00!

Daarnaast geldt voor alle klanten dat wanneer je een nieuwe klant aanmeldt bij EduClass, dan krijg je zelf een extra gratis les van 90 minuten ter waarde van €37,50.

De nieuwste aanmeldingen voor bijles zijn inmiddels al weer binnen en het ziet er naar uit dat het een druk schooljaar wordt voor Edu Class. Iedereen wil natuurlijk zijn/haar uiterste best doen om aan het einde van het schooljaar met een goed cijfer over te gaan naar het volgende jaar, of om met een mooie voldoende te slagen!

Net als afgelopen jaar kunt u bij Edu Class terecht voor bijles Engels op alle niveau's maar ook voor extra taal ondersteuning bij dyslexie of hulp bij het halen van de rekentoets voor VMBO of HAVO niveau.

Om u aan te melden, kunt u het aanmeldingsformulier invullen op de Contact pagina of telefonisch contact met mij opnemen.


 

Speciale training voor examen leerlingen!

Ook dit schooljaar biedt EduClass weer de mogelijkheid om speciale examentraining te volgen. Dit kan via privélessen maar ook in groepen. Voorwaarde voor de groepsdeelname is wel dat het minimum aantal deelnemers van 5 wordt behaald. De groepslessen vinden plaats in wijkcentrum de Kreek en zijn meestal 's avonds (van 18:30 tot 20:00). De kosten voor de groepslessen bedragen 14 euro per keer.

De examentraining kan bestaan uit oefenen met brief schrijven, mondeling voorbereiden of oefenen voor het centraal schriftelijk eindexamen (CSE).